GALÉRIA

Óvodánk a Miniszterelnökség Egyházi és Nemzetiségi Kapcsolatokért Felelős Államtitkársága megbízásából a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt., mint támogató által NKUL-KP-1-2021 pályázati kategória kódú, Nemzetiségi kulturális kezdeményezések 2021. évi költségvetési támogatására kihirdetett pályázaton a "Nemzetiségi Alkotó és Barkács Nap a Románvárosi Óvodában" elnevezésű programra 300.000,- Ft támogatást nyert. A támogatás teljes összegét a program megvalósításához szükséges szakmai anyagokra fordítottuk. Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani a támogatásért.

Óvodánk a Miniszterelnökség Egyházi és Nemzetiségi Kapcsolatokért Felelős Államtitkársága megbízásából a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt., mint támogató által NKUL-KP-1-2021 pályázati kategória kódú, Nemzetiségi kulturális kezdeményezések 2021. évi költségvetési támogatására kihirdetett pályázaton a "Nemzetiségi Őszi Nap a nemzetiségi hagyományok jegyében a Románvárosi Óvodában" elnevezésű programra 300.000,- Ft támogatást nyert. A támogatás jelentős részét a program megvalósításához szükséges szakmai anyagokra, a maradék összeget a gyermekek megvendégelésére (gyümölcsök, üdítők stb.) fordítottuk. Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani a támogatásért.

Óvodánk a Miniszterelnökség Egyházi és Nemzetiségi Kapcsolatokért Felelős Államtitkársága megbízásából a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt., mint támogató által NKUL-KP-1-2021 pályázati kategória kódú, Nemzetiségi kulturális kezdeményezések 2021. évi költségvetési támogatására kihirdetett pályázaton a "Nemzetiségi Családi Nap a Románvárosi Óvodában" elnevezésű programra 300.000,- Ft támogatást nyert. A támogatás jelentős részét a program megvalósításához szükséges szakmai anyagokra, irodaszerekre (fénymásolópapír, nyomtató toner), valamint a gyermekek megvendégelésére fordítottuk (élelmiszerek, üdítők stb.). Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani a támogatásért.

Óvodánk a Miniszterelnökség Egyházi és Nemzetiségi Kapcsolatokért Felelős Államtitkársága megbízásából a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt., mint támogató által NKUL-KP-1-2021 pályázati kategória kódú, Nemzetiségi kulturális kezdeményezések 2021. évi költségvetési támogatására kihirdetett pályázaton a "Nemzetiségi Román Hét a Románvárosi Óvodában a nemzetiségi kultúra, és a népi hagyományok átörökítése céljából" elnevezésű programra 300.000,- Ft támogatást nyert. A támogatás jelentős részét a program megvalósításához szükséges szakmai anyagokra, irodaszerekre (fénymásolópapír, nyomtató toner), valamint a gyermekek megvendégelésére fordítottuk. Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani a támogatásért.

A Románvárosi Óvoda Alapítványa a HOMO LUDENS Óvodai Alapítvány (székhely: 5700 Gyula, Galamb u. 16., adószám: 18371062-1-04) 2020-ban a Nemzeti Együttműködési Alap Új nemzedékek jövőjéért kollégiuma által meghirdetett, NEA-UN-20-EG kódszámú pályázati kiíráson 200.000,- Ft támogatást nyert. A pályázati támogatás nagy részéből valósult meg az óvoda udvari homokozója. A maradék összeg adminisztrációs kiadásokra lett fordítva (fénymásolópapírok, iratrendezők, irodaszerek, nyomtató tonerek). Ezúton is szeretnénk kifejezni köszönetünket a kapott támogatásért.

Régi álmunk valósult meg: új óvodai csoportszobai bútorok beszerzését sikerült megvalósítani.

Óvodai nemzetiségi rendezvényeinket a NEMZ-KUL-19 pályázati támogatásból tudtuk megvalósítani, amiért köszönetünket fejezzük ki.

Román Nemzetiségi Hét 2019. április 08 - 12. NEMZ-KUL-19-0622

Nemzetiségi Családi Nap 2019. június 04.  NEMZ-KUL-19-0623

Nemzetiségi Őszi Nap 2019. október 09. NEMZ-KUL-19-0626

Nemzetiségi Alkotó és Barkács Nap 2019. december 17. NEMZ-KUL-19-0625